Keramik

Keramikken kom ind i mit liv under corona epidemien og er bestemt kommet for at blive. De fleste af de ting, jeg producerer, er til salg, men kun meget få ting laves på bestilling – ler har en egenvilje, der gør det svært at producere med garanti for udfaldet.

Alt mit keramik er lavet i stentøjsler og glasurbrændt ved ca 1240 grader.
Det betyder, at mine ting er:
– Fødevaresikre (hvis lavet til fødevarer)
– Kan tåle opvaskemaskine
– Kan stå både inde og ude *

* Ved brug udendørs, må tingene ikke stå og soppe i vand, når der kommer frost. Trykket af isen kan give sprængninger. Der er få undtagelser ved pynte genstande, såsom raku brændte spøgelser, der ikke kan tåle at stå ude. Jeg rådgiver dog gerne, så spørg endelig!

Husk også på, at mine ting er håndlavet unika, så der er altid mulighed for lidt skævheder og mindre fejl, ligesom nogle detaljer i guld og andre dekorationer kan blive slidt af gentagen brug af opvasker m.m. Af samme grund anbefaler jeg ikke brug af microovn. Ligeledes bør krystalkrus og krus med dinglebær rengøres i hånden og aldrig udsætttes for microovn!

FØLG MIN PROCES!
Find mig på både Facebook og Instagram, hvor du kan se ikke kun det nyeste fra ovnen, men også være en del af skabelses rejsen og få tips og tricks.

For at købe udvalgte ting, se min shop. Hvis varen er udsolgt, kan jeg desværre ikke lave en nøje kopi. Du er dog velkommen til at efterspørge en lignende model som bestillingsarbejde, blot kontakt mig per email herom.
Email: RavicaArt@gmail.com